tisdag 14 april 2009

Nyfikenheten tar överhand.

Är ju verkligen tvungen att läsa lite om denna sida Allergimat och vem som står bakom!

Bakgrund Allergimat.com startades hösten 1999 av Joakim Wigren i samarbete med Dietistbyrån och Louise Malmberg. Vi är alltså en oberoende webbplats. Joakim som själv är allergiker (glutenintolerant) startade denna webbsida med syftet att förenkla och underlätta för matallergiker. Allergimats mål är att bli den största och bästa samlingsplatsen på internet för matallergiker. Allergimat ger inga som helst garantier eller tar ansvar för innehållet såsom recept eller annat textinnehåll men vi gör vårt yttersta för att vara den bästa och mest korrekta. Vill du ha mer detaljerad information kontakta oss gärna på respons (@) allergimat.com. Vi är idag uppskattningsvis den största portalen i norden. Med 300 - 500 000 sidvisningar per månad.ProduktutbudDietistbyrån och Allergimat har specialiserat sig på baslivsmedel för olika specialbehov, såsom allergi/intolerans/överkänslighet, PKU, njurinsufficiens etc. Vi har ett visst baslager men tar också hem varor på beställning, utöver det som finns i sortimentet.
Jag har varit upptäckt glutenintolerant i snart 17 år. I början köpte jag specialbröd och vissa mjölmixer. Gav snart upp ,det var för jobbigt och onödigt. Under min värsta period av laktosintolerans köpte jag soyamjölksprodukter och soyaost. Inte fasen mådde jag bättre för det.
Inte förrän jag mer och mer började leta efter orginalprodukter utan en massa tillsatser började JAG MÅ BÄTTRE OCH BÄTTRE. Vilket gör att jag numera kan dricka ett glas lågpastöriserad mjölk utan att magen bryter i hop.

Inga kommentarer: