Vad kan detta vara och varför behöver vi det?
Havrebas (vatten ,havre 11,5%) ägg och risstärkelse, majsstärkelse, rapsolja, stabiliseringsmedel, (xanthan) konserveringsmedel kaliumsorbat, äppelsyra
Hittade detta i en Må Bra tidning, funderade lite varför man är tvungen att ha en påse av plast med skruvkort med detta i?Var bara tvungen att googla lite, då dök det upp en sida med
detta. Läste och läste innan jag fick klart för mig att det var en smet främst för våra laktos och mjölkproteintolleranta.
Nej tack och nej tack, denna går bort varför ska jag stoppa i mig majsstärkelse, risstärkelse, rapsolja stabiliseringsmedel ( Xanthan) konserveringsmedel, kaliumsorbat ( E 202 Kan ge upphov till överkänslighetsreaktioner) äppelsyra E 296.
Det borde finnas andra sätt att göra pannkakor, även om man är allergisk mot mjölk, utan att behöva blanda i detta. Pannkakor som är bland det lättaste man kan fixa till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar