Ibland har vi snälla praktikanter som praktiserar på vårt jobb. Som uppskattning för att vi tagit hand om dessa x-antal veckor brukar de bjuda på tårta. Försöker hålla mig undan och inte äta av dessa. Men man kan ju läsa på innehållsförteckningen när får chansen att studera den i lugn och ro.
Ingredienser:
Vispgrädde 40% fett, vaniljkräm, skummjölkspulver, vegetabiliskt fett, modifierad majsstärkelse stabiliseringsmedel E331, E 460 E466, Emulgeringsmedel E 471, Aromämne, salt. Färgämne E 160A )*, Marsipan socker , mandel )*, sorbitol, glukossirap) konserveringsmedel E 202 Sirap, Färgämne E133, E 161B Stabiliseringsämns E418 invertas, aromämne, pastöriserat helägg, konserveringsmedel E202, E211)* socker vetemjöl )*, vetestärkelse )*, vatten, Emuleringsmedel E 472B, 477, Glukossirap, skummjölkspilver, Aromämne, Enzymer, Sirap, Citron Jos, koncentrat, Modifierad stärkelse, E 1422 Mjölkpulver )*= allergen ingrediens
Hur jobbigt kan det bli att läsa och skriva en innehållsförteckning och hur svårt kan det vara att baka en tårta med riktiga råvaror.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar