lördag 11 juli 2009

Wellness

Oriflame har en serie som heter Wellness Har nu testat Natural Balance Shake på en av mina kunder. Är ju lite emot alla dessa "shakear" som folk stoppar i sig i tid och otid, men efter att ha hört vittnesskildringar om vårtor och eksem som försvunnit var jag ju tvungen att testa själv. Märkte då att en förhådnad jag haft på ena hälen sakta började försvinna. Rekomenderade en av mina kunder med många förhårdnader under fötterna, dessa gav henne väldiga besvär med ömhet och irritation. Nu har hon ätit detta i ca 2 månader ( dock bara halva ransonen 1 ggr/ dag) och vips var alla förhårdnader som bort blåsta. Jag är lika förvånad som hon! HON HADE FUSKAT NÅGRA DAGAR NÄR HON VAR UTOMLANDS OCH DÅ BÖRJADE DE KOMMA TILLBAKA. Vad det är i detta undermedel? Jo, ärtptotein, äggprotein och vassleprotein m.m
Vad är det som vi saknar i våra kroppar undrar vi nu? Får vi något svar, mja det tror vi inte! Vi får väl vara nöjda med att vi blir bättre! Man behöver inte alltid ha facit!

Citat från Oriflames sida:

Drycken Natural Balance Shake är resultatet av över åtta års svensk forskning, som ursprungligen syftade till att hjälpa patienter till bättre återhämtning efter hjärt- och lungtransplantationer.
”Eftersom de syntetiska produkter som fanns på marknaden inte fungerade, så utvecklade vi en naturlig produkt som är direkt anpassad efter kroppens unika behov. Studier visar en markant ökning av välbefinnandet, mer energi och balanserad vikt, när Natural Balance Shake används som komplement till den vanliga maten. Kroppen får de essentiella näringsämnen den behöver för cellernas förnyelse och för att hålla jämn blodsocker- och insulinnivå hela dagen.”
Professor Stig Steen, Medicine doktor, Fil.dr., Thoraxkirugiska avdelningen Universitetsjukhuset i Lund

Inga kommentarer: