fredag 13 juli 2012

Hjälp, nu börjar vi om.

Efter att ha tillbringat några dagar på främmande ort, är hela jag upp och ner.
 Begravning bland släkt och vänner.
 Vad bjuds Smörgåstårta och någon banantårta! Ingen hade tänkt på min glutenmage! Eftersom jag visste att det skulle bli dagens enda mat satt jag och skrapade bort allt ätbart på smörgåstårtan.  Sen Kvällsmat 1,5 korv. Ute på landet kutar man inte in i närmsta butik kl 21 och fyller på det tomma kylskåpet precis.
Dagen efter, frukost hos bror, samma sak där, brist på ätbara råvaror, om jag inte skulle levt på 2 ägg och lite ost hela dagen, kände jag mig tvingad att äta en liten bit tunnbröd.
På kvällen bjudna till andra släktingar, god middag med stor variation och mycket ätbart tack och lov.
Båtresa på flera timmar mitt i natten, lite godis för att överhuvudtaget klara de 20 milen hem i bilen utan att somna.
Nu är magen i olag och det kommer att ta många dar innan den blir normal igen.
Dagens frukost 2 ägg, och en stor mugg linfrö, loppfrö och nyponmjöl. Snart dags för lunch efter 2 timmars sömn.
Det blir en sväng i trädgården innan regnet kommer för att leta något ätbart. Jordgubbar t.ex.

1 kommentar:

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Usch, vad jobbigt att inte ha tillgång till mat. Jag brukar nästan alltid ha något litet ätbart i väskan - Ex nötter.