fredag 2 december 2011

Nu rörs det om i grytan

LCHF motståndarna rasar över att det kommer att dyka upp kokböcker för LCHF intresserade föräldrar som väljer att ge sina barn naturlig mat utan tillsatser och socker.
När mina barn var små var det många föräldrar som var oroliga för att barnen inte åt grönsaker eller aldrig stoppade en potatis i munnen. De livnärde sig på korv periodvis eller åt bara kött och sås. Minns ett barn som bara åt stek och gräddsås, till hans mammas förtvivlan. Han växte blev lång och ståtlig och såg inte ut att lida någon större nöd. Läkarna på den tiden tyckte inte det var någon större katastrof, barn äter det de behöver. Då kan jag tycka det är värre när barn bara får vegetarisk mat.

Det är inget problem med vanlig naturlig mat utan tillsater. Fasar för alla tillsatser som ger våra barn och barnbarn cancer, magproblem m.m. som sedan ska medicineras. För att inte tala om alla sockerkickar som sedan ger allehanda andra problem.
Barn förr hade inte FRI tillgång  till O`boy, läsk, kalaspuffar,rostat bröd, chokladklet på mackorna, Fun light, olika light margarinprodukter, godis samt energidrycker  i tid och otid.
 Listan kan bli lång !
Det ska bli ett nöje att följa debatten och om någon lyckas bevisa att naturlig mat inte är mat för oss människor.
Se Artikel

Inga kommentarer: