Så mycket att jag inte ens hinner skriva något på bloggen. En kväll blev vi bjudna på Nyöppning av Restaurang Göta Källare här i stan. Tyvärr arbetade vi båda på kvällen men fick lov att komma när vi jobbat klart. Det var då vi mötte alla glada, mätta gäster i dörröppningen, vi på väg in och de på väg ut!
Trots den sena ankomsten blev vi mätta på god pizza med väldigt goda råvaror och en gudomlig fylld kycklingfile. Restaurangen har under hösten genomgått en förvandling av det bättre slaget. Det kommer att bli vårt nästa tillhåll. Speciellt efter att ha samtalat med ägarna och pizzabagaren är vi övertygade kommande gäster. Vad de berättade ja, det blir i stort sett bara naturliga ingredienser i alla rätter och få tillsatser. Toppen! Alla Pizzapålägg är hämtade från italien. Inte för att vi kommer att äta pizza men det finns ju annat att stoppa i sig.
Hade tänkt klistra in en länk från N.T men tyvärr stod visst bara artikeln om Göta Källares nyöppning i papperstidningen. Tråkigt.
Sedan öppningen har vi varit där och ätit mer av den Fyllda Kycklingfilen, den rekommenderas
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar