onsdag 8 februari 2012

Bara att hålla med Cornelia

Något att fundera på, varför ska vi vaccineras mot allt, varför kan vi inte få bygga upp ett eget immunförsvar.
Citat från Cornelia Dahlberg

Vaccination mot livmoderhalscancer

 
Min dotter fick nyligen brev från Landstinget:
Vaccination mot livmoderhalscancer och HPV.
Brevet formuleras genomgående så att den unga människan skall bli rädd för att drabbas av sjukdomen och bli övertygad om att vaccinet är så gott som en självklarhet för att slippa drabbas. När jag läser att vaccinet "ger i allmänhet få biverkningar", förundras jag åter över människor som trots detta tror på Landstingets rekommendationer och tar emot sprutorna. Som naturligtvis är "gratis" = skattefinansierade. Vilken vinst för läkemedelsbolagen, som dessutom får sälja mediciner mot biverkningarna. Man anlitar som vanligt bara forskare som är positiva till vaccination. Forskare som har kommit fram till motsatsen får inga forskningsanslag och får knappt göra sin röst hörd i vår diktator-media. De bidrar ju inte till klirr i kassan för läkemedelsbolagen.
Landstinget säger: ... "Det finns alltså ingen anledning att vänta." Jordens befolkning håller ju dessutom på att växa över gränsen, så varför inte spruta gift i folk...
Det hade varit klädsamt att upplysa skattebetalarna om att det aktuella vaccinet Gardasil enligt andra uppgifter har visat sig vara direkt livsfarligt. Flickor har dött efter vaccination med Gardasil, men som vanligt dansar Svenska staten med för att berika storföretagen, på bekostnad av folket.
Att vara godtrogen kan man få betala med hälsan, livskvaliteten och livet som insats.

Inga kommentarer: