fredag 27 juni 2014

Nosugaradded

Jag gillar sidan Nosugaradded


Vi tänkte berätta något om den lyx som uppstår när valet är ett sockerfritt liv.
1. Friskare – sådant som värk, mag och tarmbesvär, gallbesvär, depression, migrän, ångest mm försvinner och kroppen känns mindre pluffsig och svullen. Att ge sin kropp de bästa förutsättningarna för ett långt liv är inte helt fel. Det inre välbefinnandet kommer också mycket mer i fokus. Det är aldrig för sent att byta livsstil.
2. Piggare – ny energi väcks då man sover bättre som sockerfri och kosten utan socker ger mycket mer energi. Man orkar betydligt mera.
3. Nykter – Med sockerfritt följer också alkoholfritt. Dimhjärnan försvinner. Inga alkoholbråk, ingen bakfylla, bättre ekonomi när krognotan och taxipengar kan skippas då man kör själv när det behövs.
4. Snällare – Sockret gör en ofta arg, besviken och bitter. Med socker i kroppen odlar man ofta offerkoftan och när sockret försvinner bli jaget så mycket viktigare att vårda. När man ger sig själv kärlek så blir man snällare och mer kärleksfull!
5. Snabbare – i huvudet, i kroppen och hemma. Allt är gjort i ett nafs. Ingen ”skjuta – upp – sjuka” som sockerfri.
6. Social – isoleringen bryts när man blir sockerfri. Ljugandet, gömmande och smygandet försvinner när man blir sockerfri och det blir inte viktigt att umgås med sötsakerna själv framför TV:n. Det finns helt plötsligt en längtan att umgås med de man gillar! Man blir umgängesvänlig.
7. Gladare – Det blir närmre till skratt och skratt är viktigt för ett lyckligare liv. Att vara sur tar 48 muskler i ansiktet i anspråk, att le bara 7 sägs det. Det är alltså jobbigare att vara sur och det tar, som ni säkert känt, mer energi. Glädjen till livet återvänder och mera skratt uppstår.
8. Mer kompetent – att göra de bästa och klaraste valen för sig själv. Dimhjärnan är borta och man är helt enkelt vid sina sinnens fulla bruk att välja bästa miljön för sig själv och umgänge som bygger ens inre. Man säger nej till det man själv far illa av och avstår dem som vill sabotera ens sockerfria liv. Det går lättare att koncentrera sig och därmed lättare att klara utmaningar av olika slag.
9. Lättare – i flera bemärkelser. Det är lättare att dra igång saker och faktiskt slutföra dem. Det är lättare att ha många bollar i luften. En bonus som sockerfri är också att man blir lättare och tappar en del kilon.
10. Lyckligare – alla dessa ovanstående positiva resultat av att vara sockerfri bäddar för att vilja och våga göra det man alltid drömt om. Bara vinsterna av dessa punkter gör en människa mycket lyckligare utan socker än med socker. Det är när dessa 10 punkter finns i livet som utvecklingen för en själv fullt ut görs möjlig och man kan känna på djupet att man lever för sig själv. Det ger då också mer till alla andra. En lyckligare värld för alla med andra ord.

Inga kommentarer: