tisdag 23 februari 2010

TV 4 och Iform

Nu väntar jag in dagens rapport från de 3 deltagarna i TV4:as viktnedgångsgäng. Det ska bli intressant att kolla dagens omgång. Soppa-Madelene kommer säkert att stå och lovprisa sin soppa men längtar säkert efter riktig mat. Hennes Itrimfrukost med massor av banan och annan frukt och Keso, dvs massor med socker! eller så kan hon byta ut det mot en "Itrimdrink". Detta plus träning 2 ggr i veckan kostar ca 10 000 om året. Vad god mat jag jag kan köpa för dessa 10 000.
Therese som är med i Hälsokampen, mår som en prinsessa, gillar att träna och är ute och går 40 - 75 min 3-4 dagar i veckan. Hennes frukost består av musli/gröt med mjölk el fil , eller surdegsbröd och skinka och ägg. Massor av kolhydrater även där. Hennes träning är mycket beroende av att man och släktingar ställer upp för att hon ska klara av all träning och barn. Hur fungerar det i längden tro?( Hon äter ca 1500 kalorier/ dag och måste alltså ha koll på vad hon stoppar i och hur mycket)
LCHF Anna tränar inte speciellt mycket och när hon gör det är hon på Friskis och Svettis. Anna ser inte LCHF som en bantningsmetod utan en livsstil.
Anna räknar och väger inte sin mat. Hon är glad över att få använda riktiga produkter.
Ska leta reda på Oppsie receptet och "baka" lite bröd i dag eftersom det snöar, och snöar.

Inga kommentarer: