måndag 3 augusti 2009

Professor Rössner

Lyssnade på Elisabeth Höglund som pratade med S. Rössner om bantning på P4 i söndags. Vet inte vad jag ska säga faktiskt. Det är tragiskt. Han har alltså misslyckats med sin livsuppgift.
Dessutom tycker jag att det är tragiskt när han påstår att det är mest lågutbildade-invandrare-låginkomsttagare - psykiskaproblemindivider som är feta! Många av de feta jag känner har bra jobb, bra skolor, är egna företagare och är definitivt inte invandrare.

Det mest tragiska han sa var :
Vi kan aldrig lösa fettmansgåta! Dessutom sa han till Elisabet att hon kommer aldrig att gå ner 10 kilo om hon inte hamnar i konsentrationsläger och avslutade det hela med att hon var trivsamt mullig och det var så man skulle se ut vid 65.
GI ansågs vara ett kommerisellt jippo
LCHF kortsiktighet men eventuellt bra för diabetiker, samt att det var förr bra för Eskimåer (innan Mc Donalds och snabbmaten dök upp på Grönland) och isbjörnar. Isbjörnarna blir inte åderförkalkade och de äter mest fett och ratar proteinerna men rör sig mycket förstås. Sammanfattningen var ät som en isbjörn. ????????????????
Vad sa karln egentligen, jo att LCHF är bra för Isbjörnar och Eskimåer alltså borde det vara bra för oss!

Inga kommentarer: