lördag 11 oktober 2008

Kostdoktorn har läst Barometern

Såg att Kostdoktorn läst om karragenan (E407) som Barometern talar om som växtslem. Karrangenan fungerar som förtjockningsmedel i stället för fett, mest i lightprodukter. Blev lite nyfiken på vad de skrivit i Barometern och hittade fler artiklar av Jesper Ericsson. Bland annat skriver han om att lighttrenden är död och att smör och bregott är det som gäller. Tack för det! Läs denna krönika http://www.barometern.se/kronika/lita-pa-ditt-fornuft---och-vand-alltid-pa-forpackningen(904198).gm som avslutas med dessa ord. Vänd på förpackningen.Lita sedan på ditt förnuft och stoppa inte ungarna fulla med kanelbullar som bygger på konserveringsmedel, förtjockningsmedel, stabiliseringsmedel och härdade fetter. Kunde inte sagt det bättre själv!

Inga kommentarer: