fredag 6 augusti 2010

Mc Donalds besök

Vi har varit på Husbilsjakt idag, hittade 1 bestämde oss glatt medan vi satt där fick vi beskedet att den var såld, säljaren blev lika snopen som vi. Hastade till nästa ställe hittade en , klev in tyckte åh denna var till och med bättre än den tidigare och bättre pris den tar vi. Då sticker säljaren in huvudet genom dörren och säger hej den här sålde jag precis! Vilket innebär att vi får ta en tur i morgon med. Längre bort, fast nyare bil det är bara att hoppas på att den är kvar!
När man är ute så där oplanerat med vår husbil har man ingen mat med sig och mot mina principer blev det ett Mc Donalds besök. Gubben tog en QP och jag en sallad. Till den faktiskt goda salladen var det krutonger ( de gick bort, likaså brödet) samt en sliskig dressing som var av det absolut värsta slaget med en innehållsförteckning längre än innehållet i plastförpackningen.
Low Fat Salads Plus Caesar Dressing
Ingredienser:
Vatten, ättikssprit, socker, ost, (5%)(innehåller mjölk, salt, antidoxidationsmedel E331 (natriumcitrat), vegetarisk löpe, äggprotein), naturell yogurt, stabiliseringsmedel (innehåller modifierad majsstärkelse, koncentrerat vassleprotein, E440 pektin, E415 xantangummi, E401 natriumalginat, E412 guarkärnmjöl), salt, sojaolja, worcestersås (maltvinäger, melass, vatten, lök, salt, tamarind, kryddor, vitlök, citronjuice), vitlök, svartpeppar, färgämnen(E171 titandioxid,E150c sockerkulör), konserveringsmedel E202 kaliumsorbat, oregano, lökpulver, rosmarinextrakt, citronsyra.



Den såg hur skum ut som helst och var definitivt oätbar, alltså gick den bort den också. Som tur var hade vi varit i Boxholm och köpt massor av alla deras olika sorters ost så lite påfyllning av fett blev det när jag kom in i bilen. Tur det annars hade min mage protesterat alldeles våldsamt vid det här laget.

Inga kommentarer: