lördag 7 augusti 2010

PS om Zonterapi

I PS nr 7 finns en av de absolut bästa artiklar om Zonterapi jag någonsin läst!
Artikeln handlar om en tjej vid namn Rebecca som fått hjälp mot sin födoämnesallergi. Hon berättar hur hon upplevde behandlingen, Arne Hamberg lärare på Axelssons i Zonterapi berättar om Zonterapins historia och utveckling och verkan. Allt lättsamt och fullt begripligt. Även om ingen just kan förklara varför det fungerar. Nu är det ju även så att alla inte svarar på behandlingarna eller så är det så att de inte är helt ärliga eller har för bråttom med att få resultat.
Just nu har jag en kund som kommit till mig med tinnitus, stress samt sömnbesvär. Redan efter en Zonterapibehandling samt en behandling med Taktilmassage har vi motat Olle i grind. Sömnen har blivit så mycket bättre, att även hans Tinnitus lugnat ner sig betydligt. Vi räknar med några täta behandlingar till och senare underhållsbehandlingar med jämna mellanrum.
Han fick även med sig några startpunkter på några meridianer att trycka på själv för att hantera sina begynnande migränattacker, även detta har fungerat trots att läkarvetenskapen påstår att inga meridianer finns.

Inga kommentarer: