Maten har alltid varit mycket god, duktiga kockar som huserat i köket år ut och år in , alltid på språng efter något nytt.
Om vi börjar med lunchbufferna de dagar vi var där, så åt jag
Dag 1: Talapiafile ( fisk) som var ostgratineras med en helt underbar gräslökssås. Buffen innehåller många olika grönsaksblandningar som man kan ha till . Gott!
Dag 2: Fläskrullader, lök och baconfyllda med massor av gräddsås, denna dag fanns det gott om brockoli och blomkål i de olika salladerna. Smaskens!
Middagen som serverades var utsökt. Rökt ankbröst med het persikosalsa på mangoldbädd till förrätt ( ja, jag åt Persikosalsan) Lammrostbiff med rostad vitlöksås med päron och haricotes verts, potatisgratängen hoppade jag över.
Tack snälla jobbet för en trevlig konferens, där vi fick mycket uträttat , det var en välbehövlig paus från det vanliga tuffa arbetet. Man behöver som sagt även planeringstid.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar