tisdag 16 december 2008

Vad dricker vi på jobbet!

På jobbet har vi precis alla andra större arbetsplatser en Kaffeautomat. Börjar man syna alla dessa pulverpåsar kommer man fram till att kaffet är nyttigast.
Vad säger ni om att detta hamnar i kaffet eller chokladen.
Glykos, Mjölkbeståndsdelar,Hydroniserat vegetabiliskt fett, Stabilisator ( E340) Antiklumpningsmedel (341, E3551) Emulgator (E471,E472c)
Vad det är ? Mjölkersättning!
Förutom Kaffet finns ju även Choklad eller vad är det här?
Socker, Mjölkbeståndsdelar, Fettfattigt kakaopulver,Hydroniserat vegetabiliskt fett, salt,Emulgator(E471) Stabilisator ( E340) Antiklumpningsmedel (341, E3551) och vanilj ( som är ett konstgjort aromämne och inte vanilj.
Nu är det några på jobbet som kommit underfund med att om man skippar mjölkersättningen försvinner halsbrännan i ett nafs. Rent kaffe blir i detta läge bättre än kaffe med mjölk, hm mjölkersättning.

Inga kommentarer: